All Those Brooklyn Girls

Tom Waits julkaisi Downtown Trainin erinomaisella Rain Dogs -levyllään 1985 joskin moni on tästä biisistä kuullut vain Rod Stewartin version. Soittelin tätä melankolista balladia katusoittajana 1990-luvun alussa ja muutaman vuoden päästä opiskellessani musiikkia ja bisnestä Hofstra Universityssä Long Islandilla sanat saivat omakohtaista merkitystä.

[wpvideo JUsuTwP4]

Kitara oli luonnollisesti matkassa New Yorkissakin ja soittopaikkoina tulivat tutuksi niin Washington Square Park kuin Plaza Hotelin edessä oleva kultainen ratsastajapatsas. Matkaan mahtui mielenkiintoisia tuttavuuksia – gambialaisen lääketehtailijan poika, perulaisen diplomaattiperheen vesa, kolumbialaisen huumeagentin sisko, Rikers Islandin vanginvartija, John Lennonin ystävä Poet-O – suhailua pimeissä takseissa Brooklynissä, maanalaista toimintaa Kit Kat Clubissa ja monia muita seikkailuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.